Hier kun je het prachtige kinderprentenboek ‘Sara’ bestellen!

‘Sara’ is een sprookjesachtig verhaal over een meisje dat in het bos op zoek gaat naar de betoverde vogels waar haar vader over heeft voorgelezen. In het bos ontmoet ze Hubertus, een paardje dat niet meer terug naar huis durft. Samen gaan ze op pad en onderweg ontdekken ze iets belangrijks over de dingen waar ze bang voor zijn. Uiteindelijk durft Hubertus naar huis en heeft Sara wat geleerd.

Het boek gaat over angst en over vertrouwen, op een natuurlijke en voor kinderen herkenbare manier en kan zo een ingang bieden om met kinderen over deze thema’s te praten. Maar ‘Sara’ is vooral een sprookje, waarbij het kind en de ouder kunnen genieten van het verhaal en van de mooie platen. De illustraties zijn bijzonder en anders dan in andere kinderboeken; het zijn geen tekeningen, maar foto’s, samengevoegd en bewerkt in de computer, met een dromerig resultaat. Geschikt als voorleesboek voor kinderen van 5 tot 9 jaar.

‘Sara’ heeft 24 pagina’s, is gedrukt op A4-formaat, met een hardcover omslag en 200 grams dik zijdeglans papier binnenwerk.

Via deze link kun je de eerste 10 pagina’s van het boek bekijken!

Bestellen

Om te bestellen kun je een bericht met je adres-gegevens sturen via de contact-pagina van Eva’s site, of naar Eva’s mail-adres. Als je dan 16,90 euro (14,95 plus 1,95 verzendkosten) overmaakt op rekening NL46 INGB 0000 5790 58, krijg je het boek binnen 3 werkdagen thuisgestuurd.

 

meer informatie: info@esparu-ART.com