OVER ONS

esparu-ART is gespecialiseerd in moderne kunst. Decennialange ervaring met bekende en minder bekende kunstenaars uit Zuid- en Oost-Europese landen als Salvador Dalí, Pablo Picasso, Joan Abelló i Prat, Joan MiróAntoni Tàpies, Demenok, Alexei Eriomin e.a. en de samenwerking met  o.a. Dau al Set, de gerenommeerde Catalaanse kunstenaarsbeweging, hebben ons gevormd tot wat we nu zijn, de schakel tussen kunst en kunstliefhebber. Als bemiddelaars van moderne beeldende kunst uit diverse landen in de wereld zetten wij ons in voor de algemene doelstelling Kunst voor iedereen toegankelijker te maken.

Voor -betaalbare- kunstobjecten, bemiddeling, taxatierapporten, workshops, kunstveilingen, evenementen rond kunst en adviezen kan hier verdere informatie gevonden worden. Ga daarvoor naar ‘contact’ en stuur ons een bericht.

Onder de eA projecten van 2017 is de tentoonstelling Utrecht, stad van iedereen’ een voorbeeld van genoemde doelstelling. Dit evenement vond plaats in de grote publiekshal (Atrium) van het Stadskantoor Utrecht. Het werd op 18 september 2017 geopend en was te bezichtigen tot 28 december 2017. Er waren werken te bewonderen van kunstenaars waarbij vluchtelingen centraal stonden.

De combinatie van de thema’s vluchtelingen en kunst was een belangrijke motivatie voor esparu-ART om dit evenement georganiseerd te krijgen. De Gemeente Utrecht speelde daarin een grote rol en gaf blijk van betrokkenheid en doelgerichtheid door het Stadskantoor daarvoor ter beschikking te stellen.