Mariette van Waard

Fotograaf


Al sinds haar jeugd is Mariette zeer breed geïnteresseerd in alles wat met beeld te maken heeft. Haar studies omvatten mode, interieurarchitectuur (HKU) en meubelmaken (HMC), waarnaast ze zich heeft verdiept in fotograferen en schilderen.

Naast haar werk als kunstschilder, fotograaf en decorbouwer geeft ze creatieve workshops afgewisseld met exposities van haar kunstwerken.

Haar fotografische werk:

De meeste van haar foto’s ontstaan in de natuur, omdat dat haar grootste inspiratiebron is. ‘Wij zijn met haar verbonden, zij voedt ons en vormt ons aardse thuis.’

Vanuit deze basis wil ze andere werelden en mogelijkheden ontdekken en laten zien. Door te spelen met licht en beweging ontstaat er een beeld dat dieper gaat dan het zichtbare. Het voert je mee naar een andere wereld. Een parallel universum dat verborgen zit net onder de oppervlakte van het zichtbare. Een gedroomde wereld waar alles mogelijk is.

Deze wereld wil ze zichtbaar maken, de droom delen en het bewustzijn creëren dat er meer is in deze wereld dan wat we zien. De beelden nodigen je uit om je fantasie te gebruiken en zelf de wereld te herscheppen.

meer informatie: info@esparu-ART.com